Funktioner

Image

Bongstyrning

Flow har en avancerad styrning av bongar som gör att rätt information kommer till rätt ställe/bongskrivare. Det gör att exempelvis baren och köket vet när de ska servera både kaffe och dessert samtidigt. Eller att köket ska vänta med olika maträtter så de kan serveras samtidigt.
Image

Kökspadda

På ett enkelt sätt kan du se all information om beställningar på digitala skärmar. Systemet har även ett varningssystem som visar om en order har legat för länge. Att ha digitala paddor på olika ställen i restaurangen gör att alla har all information hela tiden och du kan enkelt se och mäta hur pass effektiv din restaurang är.
Image

Tidsstyrning

Med Flow kan du tidsstyrda menyer, vilket betyder att gästen får upp den aktuella meny som du valt. Det kan exempelvis vara att lunchen visas mellan 11-14 och det finns även möjlighet att särskilja bar och kök.
Image

Spärrning av produkter

Skulle du mot all förmodan få slut på en råvara eller på något annat sätt inte kan producera så kan du med hjälp av Flow spärra en produkt omgående. Det gör att gästen inte kan beställa just den maträtten eller drycken just då.
Image

Bonguppsamling

Systemet samlar ihop alla bongar till en beställning. Så även om det kommer in 10 personer vid samma bord som har 10 olika beställningar så samlar systemet ihop alla dessa till en bong. Systemet väntar en tid, som ni själva väljer, efter första ordern är lagd för att se om det kommer in fler beställningar.
Image

Utlämningsskärm

För att underlätta för gästen kan man även koppla en utlämningsskärm till system. Där kan gästen själv se vilken beställning som tillagas och vilken beställning som kan hämtas ut.
Image

Utkörning / Dispatch

För utkörning har Flow ett kartbaserat system som skickar adressen direkt till chauffören som då enkelt vet vart beställningen ska levereras. Systemet är koordinatbaserat vilket innebär att du kan själv ställa in vilken geografiskt radie du kan leverera inom. Om så önskas kan även du och gästen se vart leveransbilarna är i realtid.
Image

Kapacitetsstyrning

När det gäller systemet för utkörning och avhämtning kan du enkelt ställa in standard efter en angiven tid. Om du exempelvis vet att kl 19.00 har restaurangen kapacitet att leverera fyra ordrar så är det enbart dessa som kan beställas på detta klockslag. Gästen kan välja på att få sina beställning ändå, men på ett senare klockslag då det finns kapacitet.
Image

CRM

All kunddata kan enkelt exporteras till Excel för att användas i marknadsföring. Integration finns dessutom med kommunikationsplattformarna Mailchimp och Rule.
Image

Betalning

Flera betalningssätt kan användas i Flow, exempelvis Swish, kortbetalningar, Klarna och Svea. Gästen får sitt kvitto digitalt.
Image

Ekonomisystem

Direktkoppling till Fortnox samt SIE-fil till övriga ekonomisystem
 
Image

Bongstyrning

Flow har en avancerad styrning av bongar som gör att rätt information kommer till rätt ställe/bongskrivare. Det gör att exempelvis baren och köket vet när de ska servera både kaffe och dessert samtidigt. Eller att köket ska vänta med olika maträtter så de kan serveras samtidigt.
Image
Image
Image

Kökspadda

På ett enkelt sätt kan du se all information om beställningar på digitala skärmar. Systemet har även ett varningssystem som visar om en order har legat för länge. Att ha digitala paddor på olika ställen i restaurangen gör att alla har all information hela tiden och du kan enkelt se och mäta hur pass effektiv din restaurang är.
Image

Tidsstyrning

Med Flow kan du tidsstyrda menyer, vilket betyder att gästen får upp den aktuella meny som du valt. Det kan exempelvis vara att lunchen visas mellan 11-14 och det finns även möjlighet att särskilja bar och kök.
Image
Image
Image

Spärrning av produkter

Skulle du mot all förmodan få slut på en råvara eller på något annat sätt inte kan producera så kan du med hjälp av Flow spärra en produkt omgående. Det gör att gästen inte kan beställa just den maträtten eller drycken just då.
Image

Bonguppsamling

Systemet samlar ihop alla bongar till en beställning. Så även om det kommer in 10 personer vid samma bord som har 10 olika beställningar så samlar systemet ihop alla dessa till en bong. Systemet väntar en tid, som ni själva väljer, efter första ordern är lagd för att se om det kommer in fler beställningar.
Image
Image
Image

Utlämningsskärm

För att underlätta för gästen kan man även koppla en utlämningsskärm till system. Där kan gästen själv se vilken beställning som tillagas och vilken beställning som kan hämtas ut.
Image

Dispatch

För utkörning har Flow ett kartbaserat system som skickar adressen direkt till chauffören som då enkelt vet vart beställningen ska levereras. Systemet är koordinatbaserat vilket innebär att du kan själv ställa in vilken geografiskt radie du kan leverera inom. Om så önskas kan även du och gästen se vart leveransbilarna är i realtid.
Image
Image
Image

Kapacitetsstyrning

När det gäller systemet för utkörning och avhämtning kan du enkelt ställa in standard efter en angiven tid. Om du exempelvis vet att kl 19.00 har restaurangen kapacitet att leverera fyra ordrar så är det enbart dessa som kan beställas på detta klockslag. Gästen kan välja på att få sina beställning ändå, men på ett senare klockslag då det finns kapacitet.